Ana içeriğe atla

Öğrencilerden Barış Manço'nun Ölüm Yıl dönümüne Özel Video Klip


Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden BarışManço’nun ölümünün 13. yıldönümü için Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Video Klipini hazırladılar.

Bozkır Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar programcılığı ikinci Öğreti B şubesi öğrencilerinin düşünüp hayata geçirdikleri video klip için ilk önce okul yönetiminden gerekli izinleri aldılar. Daha sonra öğrenciler Okul arkadaşlarından tutunda, Okul Hocalarına ve Okul Personellerine varıncaya kadar okuldaki herkesi video çalışmasına dâhil ettiler.



Okulun değişik mekânlarında ve Öğrencilerin ev ortamlarında geçen sahneler parça parça hazırlanarak kendi imkânları dâhilinde video olarak derlendi.

Başta öğrencilerimiz olmak üzere video klip ’in hazırlanması aşamasında yardımlarını esirgemeyen Okul Yöneticilerimize, Okul Öğretim Görevlerimize ve Okul Personellerimize teşekkür ederiz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN


Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.