Ana içeriğe atla

Bozkır M.Y.O'da Elektrik Çarpmalarında ilk Yardım Eğitimi Verildi


Bozkır Meslek Yüksek Okulu ile Bozkır Devlet Hastanesi arasında yürütülen öğrencilerin bilinçlendirilmesi için gerçekleştirilen programlar kapsamında, Bozkır Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü öğrencilerine sağlık eğitimi verildi.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Okulu Konferans salonunda 23.10.2014 günü 13.00'de verilen genel ilk yardım ve elektrik çarpmalarında ilk yardım konulu seminer öğrencilerin yoğun ilgisi ile izlendi.

Öğrencilerin mezun olduktan sonra iş hayatına başladıktan sonra en sık karşılaşacağı elektrik çarpması vakıaları hakkında kapsamlı bilgi edindiler. Bozkır Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü Başkanı Sema Yılmaz eğitime katılan ve öğrencileri bilgilendiren Bozkır Devlet Hastanesi Sağlık Memurları Melih Şahin'e ve Mehmet Kaspolat'a teşekkür etti.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları;


Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.