Ana içeriğe atla

Bozkır Meslek Yüksek Okulu, Barış Pınarı Harekâtına destek için yürüdü.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulunun düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı destek yürüyüşüne yüzlerce öğrenci ve vatandaş katıldı.

Haber Video !!!


Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulunun okul bahçesinde düzenlenen etkinlik sonrasında gerçekleştirilen yürüyüş programına çok sayıda öğrenci, öğretmen, ilçe Protokolu ve vatandaşlar katıldı.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu okul bahçesinde gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla ve ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Bozkır Meslek Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahu Cavlazoğlu Davulcu'nun açılış konuşmasının ardından Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve Ak Parti SKM Başkanı Harun Tüfekçi'nin protokol konuşmasından sonra Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin okuduğu şiirlerin sonrasında Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet'in şehitler ve görev başındaki Mehmetçikler için okuduğu dua sonrasında okul bahçesinde düzenlenen program sonlandırıldı.

Bozkır Meslek Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahu Cavlazoğlu Davulcu yaptığı açıklamada "Değerli Konuklarımız, Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize kariyer anlamında en iyi eğitimi vermek öğrencilerimize alanında mesleki açıdan uzman kişiler olarak yetiştirmek, tüm değerli akademisyenlerimizin görevidir.

Yüksekokulumuzun taşıdığı misyon gereği bir görevi daha vardır. Öğrencilerimizin manevi dünyaların geliştirecek, vatan sevgisi, bayrak sevgisi, ahlaklı olmak, harama el uzatmamak, anne ve babaya saygılı olmak gibi insan-ı kâmil özelliklerini kazandırmak ve bu tür etkinliklerle öğrencilerimize değerler eğitimi verme konusunda farkındalık yaratmak öncelikli görevlerimiz arasındadır.

Millet İradesinin temsilcisi olan Cumhurbaşkanımız ve Baş Komutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile Kahraman Türk Ordumuz tarafından geçmişte gerçekleştirilen Fırat Kalkanı, Zeytin dalı Hareketi gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı'nı Bozkır Meslek Yüksekokulu akademisyenleriyle ve öğrencilerimizle destekliyoruz" dedi.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu okul bahçesinden başlayarak ilçe merkezinde yer alan Anıt Meydanına kadar öğrenciler, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla "Şehitler Ölmez vatan bölünmez" "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları ve bayraklarla harekâta destek vermek için yürüdü.

Bozkır Anıt meydanında sona eren destek yürüyüşünde alanı dolduran yüzlerce vatandaş hep beraber Komando Marşını yüksek sesle söyledi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.