Ana içeriğe atla

Bozkır’da üniversite öğrencileri Mevlidi Nebevi haftası için sabah namazına buluştu.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu, Mevlidi Nebevi haftası olması hasebiyle  sabah namazında buluşalım etkinliği düzenledi.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'nun  organize ettiği  ve her hafta cuma günleri yapılması planlanan sabah namazında buluşalım etkinliği öğrenciler tarafından ilgi gördü.  Namaz bitiminde yüksekokul öğrencilerine müftülük binasında  kahvaltı  ikram edilerek etkinlik son buldu.

S.Ü Bozkır Meslek Yüksekokulu Spor ve fiziki aktivite dersi Öğretmeni Bekir Davulcu yaptığı açıklamada "Yüksekokul olarak organize ettiğimiz   bu etkinlikte, öğrencilerimizin hem cuma gününün hemde sabah namazının feyz ve bereketinden faydalanması sağlandı.


Her zaman olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizlere desteklerini sunan Sayın Kaymakamımız Oltan Bayraktar'a, Belediye Başkanı Sadettin Saygı'ya,  Yüksek Okul  Müdiremiz  Dr. Öğretim Üyesi Ahu Cavlazoğlu Davulcu'ya ve  İlçe Müftüsü Seyit Böğet'e teşekkür ederim" dedi. 

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.