Ana içeriğe atla

"Öğrencilerimizi Dinliyoruz II" programının misafiri Bozkır Belediye Başkanı oldu.


Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda "Öğrencilerimizi Dinliyoruz II" adlı söyleşi gerçekleştirildi

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslekyüksekokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı katıldı.

Öğrencilerin sorun, istek ve önerilerini dinleyen başkan Saygı "Belediye olarak Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu ile her daim koordineli çalışıyoruz ve Yüksekokulumuza her konuda destek veriyoruz. 

Öğrencilerimiz bizlerin misafiridir, ilçemizde öğrenim gördükleri süre boyunca ne kadar koşullarını iyileştirebilirsek o kadar ilçemiz adına ve öğrencilerimiz adına bir katkıdır.

Öğrencilerimizin sorunlarını birebir dinleme ve çözüm üretme şansı verdiklerinden dolayı Yüksekokul Müdiresi Dr.Öğr.Üyesi Ahu Cavlazoğlu Davulcu' ya teşekkür ederim" dedi. 

Söyleşi sonunda Bozkır Meslek Yüksekokul  Müdiresi Davulcu, Başkan Saygı'ya hediye takdim ederek teşekkür etti.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümünde Seminer verildi.

Bozkır Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümünde "Odyolojik Gelişmeler ile Ses Akustiği ve İşitme Cihazı Teknolojileri  Semineri" verildi. Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğrencilerine  Eartechnic Firması Eğitim Müdürü Odyolog Aybars Kopça tarafından  Odyolojik Gelişmeler semineri ile ses akustiği ve işitme cihaz teknolojileri konuları hakkında geniş kapsamlı bir seminer verildi. Seminere Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahu Cavlazoğlu Davulcu, Ear Technic Firması Eğitim Müdürü Aybars Kopça ve Odyolog Hande Küsen  ile öğrenciler katıldı. Odyolojik gelişmeler semineri sonun da sunuma katılan Odyoloji Bölümü  ögrencilerine katılım belgeleri ve  İşitme Cihazları Uyarlama Metodları kitapları hediye edildi.