Ana içeriğe atla

Selçuk Üniversitesi Bozkır MYO, LÖSEV’in Farkındalık Çağrısına Katıldı


Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'nın 'Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' çağrısına kulak verdi.

Haber Fotoğrafları !!!

Kendisi de zamanında lösemi ile mücadele etmiş ve şu an LÖSEV üyesi olan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Nilay Tanrıkulu'nun öncülüğünde Yüksekokul 'un organize ettiği etkinlikte kampanyaya duyarsız kalmayan öğrenciler maskelerini takıp hazırladıkları renkli afişlerle lösemili çocukların yanında olduklarını vurguladı.

Etkinliğe katılarak lösemili çocuklara destek veren Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahu Cavlazoğlu Davulcu, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda Bozkır Meslek Yüksekokulu olarak 'Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' etkinliğinde biz de varız.

Lösemili çocuklarımızın her zaman yanındayız. LÖSEV'in çalışmaları sayesinde lösemi ile mücadele alanında önemli ilerlemelerin sağlandığını biliyoruz. Biz de bu kampanya kapsamında bu hastalıkla mücadele edenlerin, yakınlarının, sağlık kurum ve kuruluşlarının mücadelesini destekliyoruz" dedi.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte 'Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' sloganıyla hep birlikte maskeler takıldı. Renkli boyalarla ellerini boyayan öğrenciler lösemili çocuklara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için hazırlanan pankartlara el baskısı yaptı.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.