Ana içeriğe atla

​Bozkır’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenlendi


KONYA (AA) - Bozkır Gençlik Merkezinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Selçuk Üniversitesi Acil Yardım Afet Yönetimi Topluluğu tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenledi.  



Bozkır Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte ilçede öğrenim gören özel eğitim öğrencilerine Selçuk Üniversitesi Acil Yardım Afet Yönetimi Topluluğu tarafından tiyatro gösterisi ve müzik eşliğinde etkinlikler düzenlendi.  

Özel eğitim öğrencilerinin doyasıya eğlendiği etkinlik sonrasında Bozkır Bimder Derneği tarafından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.  

Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Selçuk Üniversitesi Acil Yardım Afet Yönetimi Topluluğu Serkan İnan "Selçuk Üniversitesi Aralık ayının Engellilerle dayanışma günü ilan etti. Bizlerde Acil Yardım Afet Yönetimi Topluluğu olarak farkındalık oluşturmak amacıyla bu etkinliği hazırladık.  

Bugünkü düzenlendiğimiz etkinliğimiz hem eğlenip hemde öğreneceğimiz bir etkinlik. Topluluk olarak afet bilincinin gelişmesini hedefliyoruz. Topluluk olarak bu faaliyet alanımızın yanı sıra özel eğitim öğrencilerimizin doyasıya eğlenebilecekleri bir gün geçirecekleri bu sosyal sorumluluk etkinliğini gerçekleştirdik.  

Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.  

Etkinliğe Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Pınar Buluz, Bozkır İlçe Müftüsü Emin Yüksek,Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca, Bozkır YKK Müdürü Ümit Karabacak ve Bozkır Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Müslüm Uslanmaz, çok sayıda özel eğitim öğrencisi ve öğretmenler katıldı.  

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.