Ana içeriğe atla

​Bozkır MYO’da Sessiz Okuma Etkinliği


KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda Kütüphaneler Haftası kapsamında 'Sessiz Okuma' etkinliği gerçekleştirildi. Okulun kütüphanesinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler ve akademisyenler kitap okudu.

Etkinlik öncesi bir konuşma yapan Bozkır Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, kitap okumanın önemine dikkat çekti. Öztürk, "Bir ülkede bulunan kütüphane sayısı, o ülkenin gelişmişlik düzeyi göstermektedir. Ülkemizde de hem basıl kitap sayısı hem de kütüphane sayısı gittikçe artmaktadır. Kütüphanelerimizden hep birlikte daha fazla faydalanmalıyız" İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Kütüphanesini eğitim-öğretim yılı boyunca en fazla kullanan öğrenciler ödüllendirildi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.