Ana içeriğe atla

Kızılay'dan Bozkır MYO'ya ziyaret


Kızılay Derneği Bozkır Temsilciliği Koordinatörü Nurettin Yılmaz, Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk'ü ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Emre Öztürk ile görüşen Yılmaz, öncelikle Kızılay Derneğinde gönüllü olarak görev alan üniversite öğrencilerine Öztürk nezdinde teşekkür etti. Bozkır Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin temsilcilikte görev almalarının temsilciliğe yeni bir sinerji kazandırdığını ifade eden Yılmaz, ilerleyen süreçte dernek faaliyetlerinin gençlere daha iyi anlatılmasıyla katılımların artacağını düşündüğünü dile getirdi. 

Ayrıca yüksekokul ile işbirliğinin arttırılması yönünde yüksekokul müdürü Öztürk ile istişarelerde bulunan Yılmaz, misafirperverliği için Yüksekokul Müdürü Emre Öztürk'e teşekkür etti.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.