Ana içeriğe atla

Bozkır Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Lösemili Çocuklar Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı öğrencileri, Lösemili Çocuklar Haftası'nda okulun duvarlarını turuncu renge boyayarak 'yalnız değilsiniz' mesajı verdi.

Lösemili Çocuklar Haftası dolasıyla LÖSEV tarafından 'Turuncu Gün' teması ile farkındalık yaratma etkinliğine destek veren Bozkır Meslek Yüksekokulu öğrencileri, turuncu kıyafetler giyerek, okulun duvarlarını turuncuya boyadı.
Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Kaya, Öğr. Gör. Dr. Recai Özcan, Öğr. Gör. Özlem Kara Yıldırım ve bölüm öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte "Ben de LÖSEV'in ve Lösemili Çocukların yanındayım, turuncumla farkındayım" mesaj verildi.

Lösemili çocuklar için toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, emeği geçen bütün akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.