Ana içeriğe atla

Bozkır’da Üniversite öğrencileri 100 Fidan 100 Nefes sloganıyla fidan dikti.


Bozkır Meslek Yüksekokulu tarafından Cumhuriyetin 100. Yılında 100. Fidan toprakla buluşturuldu.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri 'Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Fidan 100 Nefes' projesi kapsamında fidanları toprakla buluşturdu.

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen projede gerçekleştirilen fidan dikim töreninde Bozkır Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akademisyenleri bölümleri adına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikim töreninde ağaçlandırmanın önemine vurgu yapan Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, gelecek nesillere daha yeşil bir ülke bırakmak gerektiğini söyledi. Öztürk, "Ülkemizin topraklarıyla buluşturduğumuz bu fidanlar gelecekte bu topraklar üzerinde yaşayan bütün canlılara nefes olacak. Biz de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 100 fidanı okulumuz adına toprakla buluşturduk. Geleceğimize sahip çıkarak çocuklarımıza daha yeşil bir dünya bırakmak amacıyla yaptığımız etkinliğimize katılan bütün öğrenci ve hocalarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öğr. Gör. Hasan Tutumlu

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Hasan Tutumlu Tel-Dahili: 332 426 1444-11 Mail: Web: http:// Görevi: Müdür Yardımcısı Egitim Durumu Açiklamalar

Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA

Adi Soyadi: Öğr. Gör. Oğuz Kaan AKÇAKAYA Tel-Dahili: 332 426 1444-24 Mail: Web: http:// Görevi: Ögr.Gör. Egitim Durumu Açiklamalar

Bozkır Belediyesi otobüs Hariket Saatleri

Bozkır Belediyesinin Bozkır Meslek Yüksek okulununa ve Bozkır Toplu Konut İdaresi Konutlarına düzenlemiş olduğu sefer saatleri, Öğrencilere göre Uçan tenike seferfleri.